Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB : A hétvége góljai

Szokásunktól eltérően ezúttal nem hétfőn, hanem kedden tesszük közzé az előző bajnoki forduló góljait. Gondoltuk hétfőn a kedves olvasók inkább locsoljanak, pihenjenek, míg a gólokat kedden is megtudják nézni. Meglepetésben bővelkedtünk ezúttal is hétvégén, hiszen most már írhatjuk a Fradi kiszállt a bajnoki címért folytatott küzdelmekből, sőt már a dobogótól is egyre távolabb van.

Bp. Honvéd – Paks 2-0

Míg mindenki a Fradi – Videoton versenyfutásról beszélt, addig a Honvéd szép csöndben feljött az első helyre. A Paksot legyőzték, s mivel a Vidi megint csak döntetlenre volt képes újra az élre állt.

Videoton – Mezőkövesd 1-1

Danko Lazovics eltiltása második meccsén sem tudott nyerni a Videoton, ebből is látszik mennyire fontos láncszem a rutinos szerb. A Mezőkövesd azt játszotta amit tud, beállt védekezni, s egy sikeres ellenakcióból egyenlítettek.

Újpest – Gyirmót 2-2

Két azonos képességű csapat közül az egyik a szezon végén búcsúzik, míg a másik bent maradhat, hiszen az őszi jobb szereplésének köszönhetően a kieső helyek megfelelő távolságban vannak.

Debrecen  – MTK 0-0

Kiesési rangadó, 0 gól. A meccs után azt állapíthattuk meg, hogy az előző idényben még nemzetközi kupában szereplő klubok közül az egyik biztos, hogy bennmarad az NB I-ben…

Haladás – Diósgyőr 2-0

Az előző bajnoki fordulókban kiválóan szereplő Diósgyőr árnyéka volt önmagának, míg a hazaiak megfelelő hozzáállásuknak is köszönhetően seperték be a három pontot.

Ferencváros – Vasas 1-2

Thomas Doll az elmúlt hetekben bírálta játékosait, bírálta vezetőit, csak önkritikát nem gyakorolt még. Elmondta, hogy nem megfelelő szintűek mostani focistái, csak az a kérdés ki is választotta ki őket…. A Vasas második félidei két szép támadásának (és hazai védelem asszisztálásának köszönhetően) megszerezték a három bajnoki pontot, s már öt egységgel vannak a tavalyi bajnokcsapat előtt.

Endrődi Dávid