Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

OTP Bank Liga: Hosszú eltiltás a miskolcinak, újra parkolási büntetés a Fradinak

Továbbra sem lehet azt mondani, hogy megoldódtak a Fradinál a parkolási problémák, így ismét emiatt kell fizetnie a klubnak. A DVTK középpályása jelentős eltiltásban részesült.

Eltiltások

nono

Hosszú, négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott José Antonio Delgado Villar, azaz Nono, miután a hétvégi Haladás elleni összecsapáson megütötte a házigazdák ausztrál labdarúgóját, David Williams-t. A találkozót a Haladás nyerte 2-0-ra a Diósgyőr ellen.

Nem úszta meg Michal Nalepa sem. A Ferencváros lengyel védője egy találkozót kénytelen kihagyni majd.

És ha már az eltiltások. Hangya Szilveszter négymeccses „pauzáját” felezték, így pályára léphet a Honvéd elleni rangadón, míg Danko Lazovic hárommeccses eltiltását hatályában fenntartották.

További szankciók

Miután nem történt meg a Ferencvárosnál a parkolási mizéria megszüntetése, ismét 300 ezer forintot kénytelen fizetni a klub „hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért.”

Ami a második vonalat illeti, a váci Gulyás Mátét két találkozóról meszelte el a Fegyelmi Bizottság, mert „két sárga lapos figyelmeztetés után kiállították, majd levonulás közben a sportszerűtlen módon tovább reklamált.”

A női élvonalban is történt egy kiállítás a hétvégén: A győri Süle Dóra egy találkozót kénytelen kihagyni, míg Édesapja, Süle János, aki a győriek másodedzője három alkalommal nem ülhet a kispadon. Az indoklás szerint „a játékvezető személyére sértő kifejezést használt.”

Gavalovits Sándor