Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb együttes jelentkezett be Mbappéért! – sajtóhír

Fantasztikus teljesítményt nyújt a Leonardo Jardim által irányított AS Monaco mindössze 18 esztendős támadója, Kylian MbappéEnnek köszönhetően a francia csillagot olyan csapatokkal boronálták már össze, mint a Juventus, az Arsenal vagy éppen a Manchester City. Nos, állítólag az ifjú futballistáért újabb sztárcsapat jelentkezett be. 

90min2976642

Az RMC információi szerint Antonio Conte szeretné, ha a nyáron csatlakozna a Chelsea-hez az ifjú Kylian Mbappé. Bár a londoni “kékek” támadósorára nem lehet különösebb panasz, hiszen Diego Costa vagy éppen Éden Hazard is remek formában van, viszont nem kizárt, hogy a szezon végeztével néhányan tovább fognak állni. Nos, az sem kizárt, hogy az előbb említett két sztár közül valamelyik. A legnagyobb esély egyébként inkább Costa távozására van, aki iránt állítólag Kínából érdeklődnek élénkebben. 

Bár a transfermarkt csak 10 millió euróra becsüli a 18 esztendős Kylian Mbappé játékjogát, viszont ennél valószínűleg jóval többet fog kérni az AS Monaco. Tehát amennyiben a Chelsea valóban szeretné megkaparintani a francia tehetséget, akkor mélyen a zsebbe kell majd nyúlni. Mbappé az aktuális idényben ezidáig minden frontot egybe véve 36 találkozón jutott szóhoz, melyek során 22 alkalommal volt eredményes illetve 11 gólpasszt is kiosztott a társai között. 

Németh Boldizsár