Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I-ből a Bundesligába?

A kilencvenes évek közepétől 15 éven keresztül volt magyar válogatott középpályása a német Herthának. Mióta Dárdai Pál lett a csapat vezetőedzője folyamatosan bedobtak különböző játékosokat akiket leigazolhat a berlini klub. Felmerült már Dibusz Dénes, Fiola Attila és Dzsudzsák Balázs neve is, a mai napon pedig Berecz Zsomborral bővült eme lista.

266566_berecz_zsomborŐsszel a svédek ellen mutatkozott be a válogatottban (mlsz.hu)

Olasz lapok írnak arról, hogy ősszel a svédek elleni meccsen a válogatottban is bemutatkozó focistát három Serie A-klub is szívesen látná keretében, így a Genoa, a Sassuolo és az Atalanta is figyeli a középpályást. De nagy harcot kell majd vívniuk az 1995-ben született focista megszerzéséért, hiszen mellettük a német Hertha és a Hoffenheim is szerződtetné.

Vancsa Miklós a Vasas ügyvezető igazgatója az előző héten a sport napilapnak megszellőztette, hogy Korcsmár Zsolt mellett két játékost engednek el maximum. Az egyik akár Berecz is lehet. Igaz azt leszögezte, hogy csak olyan helyre engedik el tehetséges játékosukat, ahol rendszeresen játszhat. S mivel a különböző magyar játékosok olaszországi kalandjaiból indulunk ki, nagyobb az esély a németországi folytatásra. Az pedig szintén sokat érhet, hogy Dárdai személyében magyar edzője lenne.

Endrődi Dávid