Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bailly ezért lett “Vörös Ördög”

Eric Bailly a nyáron Jose Mourinho menedzser kérésére csatlakozott a PL rekordbajnok Manchester Unitedhez. A védő elmondta miért utasított vissza minden megkeresést a Unitedén kívül.

eric-bailly

Az elefántcsontparti bekkért a manchesteriek 30 millió fontot fizettek a Villarealnak, ám mint kiderült nem ők voltak az egyetlen kérői a játékosnak, ám ő mégis az Old Traffordot választotta.

“Szülőhazámban tartózkodtam amikor is csörgött a telefonon és azt láttam, hogy egy portugál szám hív. Bemutatkozott, hogy Jose Mourinho beszél, de én egyszerűen nem akartam elhinni.”

“Mielőtt ideigazoltam volna, a City is figyelt engem és úgy gondoltam, hogy őket fogom választani, ám a hívás után minden megváltozott.”

“Úgy éreztem, hogy Mourinho igazán akar engem. Érdeklődött irántam, megkeresett és ezért igazoltam a Unitedhez.”

“A Manchester City tárgyalt az ügynökömmel, a Barcelona is tárgyalásban állt velünk, de egyik se akart annyira mint Mourinho. Ő volt az igazolás kulcsa.”

Bailly azóta egyik alapembere lett a Mourinho féle Unitednek, ma pedig 21:00-től a szintén kérő és városi rivális Manchester City ellen mutathatja meg, hogy mekkora hiba is volt az, hogy nem mutattak akkora akarást felé.