Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho: „Se törött orr, se betört fej”

Mint arról a tegnapi nap folyamán beszámoltunk gól nélküli döntetlennel ért végett a manchestri derbi az Etihadban. A találkozót a vendég Manchester United tíz emberrel fejezte be, miután Marouane Fellaini piros lapot kapott Sergio Agüero megfejeléséért, amiről a vörös ördögök menedzserének José Mourinho-nak is megvolt a véleménye.

1493349265_marouane-fellaini-manchester-united-sergio-aguero-manchester-city-martin-atkinson

A United belga középpályását Maroune Fellainit a manchester derbi 84. percében állította ki Atkinson játékvezető miután megfejelte a City argentin támadóját Sergi Agüerot. A United portugál menedzserének José Mourinho-nak megvolt a véleménye az esetről.

„Nem láttam az esetet, de talán kiállítás volt, ami részben köszönhető az okos, rutinos argentin játékosnak is. Martin Atkinson játékvezető úgy vélekedett, hogy jogos volt a kiállítás. Nem tudom, de azt tudom, hogy találkoztam Agüeróval a folyosón, és ugyanolyan szép volt az arca, mint mindig se törött orr, se betört fej.” – vélekedett Mourinho a kiállításról

A 29 éves belga középpályásnak ez már a negyedik kiállítása volt a Manchester United játékosaként. A vörös ördökögre húzós hetek várnak hiszen a Celta Vigo ellen elődöntőt játszanak az Európa-ligában, a Premier League-ben pedig az Arsenal a Tottenham és a Southampton vendégei lesznek majd otthon fogadják előbb a Swansea majd a Crystal Palace együttesét Mourinho tanítványai.