Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb büntetés a parkoló miatt

Olyan, mintha áthelyezték volna a Groupama Arénánál a stadiont, hiszen a korábbi két évben egyszer sem volt panasz a játékvezetők parkolására, mostanra a helyzet változott. Lehet áthelyezték a parkolót, vagy új szabályok jöttek, vagy a Fradi vezetői irányították át a bírókat máshova parkolni, de a kupameccset sem úszták meg büntetés nélkül.

groupapma arena FTC stadionA kupameccset sem úszták meg büntetés nélkül.

Az elmúlt időszakban a vénaszkennernek hála a zöld-fehér klub megússza a szurkolói atrocitások miatt a büntetést, ezzel szemben a bírók parkolásáért sorozatban kapják a különböző összegű büntiket.

A FEB csütörtöki ülésén az alábbi határozatot hozta a Magyar Kupa meccsek után

‘A FEB az FTC–Budafok Magyar Kupa-mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, a hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért 400 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.’

Már csak az a kérdés, ha a bírók, nem tudnak megfelelően parkolni, akkor miként lehet nemzetközi kupameccseket, válogatott találkozókat rendezni a stadionban? Ha a Fradi vezetői akarnak újat húzni a játékvezetőkkel, akkor mikor jönnek rá, hogy ők veszítenek?

Endrődi Dávid