Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

OTP Bank Liga: Tovább írja rossz szériáját a Paks

Győzelemmel köszöntötte együttese a jubiláló Bosnjakot, jogosan nyert ilyen különbséggel is a Haladás.

halipaks

Egy jubilánst köszöntöttek a találkozó előtt, hiszen Bosnjak Predrag a Paks ellen lépett pályára századik alkalommal a magyar NB I-ben, ez alkalomból kapott egy emlékplakettet. A két csapatot mindössze egy hely választotta el egymástól a forduló előtt, ám míg a Haladás a Ferencvárossal fut versenyt, hogy a dobogóért legyen még esélye harcba szállni. Remekül is kezdett a szombathelyi alakulat, hiszen a kezdeti kisebb lehetőségek után Jancsó villanásával megszerezte a vezetést a szombathelyi alakulat. A Paks legutóbbi két találkozóját elveszítette, s nagyon úgy festett, a vasiak ellen sem lesz megszakítva a sorozat, lévén rengeteg pontatlansággal futballoztak Csertői Aurél fiai. A gól után mezőnyben sokkal masszívabban futballozott a Haladás, ám a kapu előtt nem alakított ki komolyabb helyzetet. S a félidő hajrájában is koncentráltabb volt a zöld-fehér házigazda, előnyét azonban nem tudta növelni, noha Stef Wils fejében ott volt az újabb gól.

A szünetet követően is a Hali uralta a játékot, de újabb gólt csak bő negyedórával a vége előtt tudtak szerezni Halmosiék. Iszlai Bence közelről fejelt Molnár Péter kapujába, végleg eldöntve a találkozót, merthogy a tolnai egyletben ezen az estén nem volt annyi erő, hogy legalább egyenlítsen. Tovább tart tehát a paksiak rossz sorozata.

Haladás – Paks 2-0 (1-0)
Sopron, vezette: Andó-Szabó Sándor
Gólszerzők: Jancsó (14.), Iszlai (71.)
Sárga lapok: Iszlai (37.), Williams (57.) ill.: Kulcsár (43.), Gévay (43.)
Kiállítva:

Haladás: Király G. – Devecseri, S. Wils, Jagodics M., Bosnjak – Iszlai, Jancsó A. – Rácz B. (Mészáros, 69.), Kovács L. (Tóth, 67.), Halmosi (Winkler, 82.) – Williams

Paks: Molnár P. – Kulcsár D., Zachán, Gévay, Szabó J. – Bertus, Hajdú Á. (Kecskés, 62.) – Bartha (Koltai, 75.), Papp K., Szakály D. – Hahn J. (Haraszti Zs., a szünetben)

Gavalovits Sándor