Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: A hétvége góljai

A 29. forduló góljai most egy helyen megtekinthetik. Szokásunkhoz híven az összes meccs, összes gólja, fontosabb jelenetét összegyűjtöttük az MLSZ TV segítségével.

Bp. Honvéd – Gyirmót 1-0

A gól a 95.percben esett, mely mindkét csapat életében sokat jelent. A Honvéd tartja a lépést a Videotonnal az első helyért folytatott harcban, míg mivel a Vasas kikapott, így a harmadiktól hat pontra elhúztak, így már szinte biztos, hogy legrosszabb esetben is ezüstérmet akasztanak a kispesti játékosok nyakába. Míg a Gyirmót egy éves NB I-es szereplés után, ősszel ismét az NB II-ben fog küzdeni a visszajutásért.

Diósgyőr – Vasas 2-1

A Diósgyőr emberhátrányban tudta megnyerni a meccset, mely győzelemnek hála, s a Debrecen vereségének is köszönhetően elkerültek a 11.helyről. A Vasas viszont most már nem előre hanem hátrafelé tekinthet, hiszen a Ferencváros már csak két pontra van tőlük.

Újpest – MTK 1-2

Az MTK-nak sokat érhet a tegnapi győzelme, hisz vereség vagy X esetén akár kieső helyen is tanyázhatnának. A hétvégén a Fradit fogadják, ahol szintén szükség lenne majd a három pontra. Az Újpestnél pedig már nagyon várják a nyári szünetet, hiszen akkor a keretátalakítást végre véghez vihetik, amire már egy éve szükség lenne.

Haladás – Paks 2-0

Mind a két csapat a negyedik hely környékére szeretne odaérni, s a meccs előtt egy ponttal volt több a Haladásnak, mint a Paksnak. Nos tegnap este 8 óra óta már néggyel.

Ferencváros – Mezőkövesd 3-1

A Fradi a 20. és a 30.perc között három gólt szerzett, így hamar eldöntötte a meccset. A Mezőkövesd viszont mostantól kellőképpen figyelhet a háta mögé, hiszen már csak egy pontra van a kieső hely… Ki gondolta volna ezt télen, mikor az ötödikek voltak?

Videoton – Debrecen 3-2

Az előző évek két vidéki fellegvára küzdött tegnap. Míg tavaly ez a meccs a dobogóról döntött, addig tegnapi vereségével a Loki az utolsó előtti helyre csúszott a Vidi győzelmével továbbra is második maradt.

Endrődi Dávid