Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bizonytalan a kulcsember jövője

Az 1990-ben született védekező középpályás korábban Veszprémben nevelkedett, majd a Haladás szerződtette. Ott egyből kulcsember lett, ennek ellenére a nyáron lejáró szerződése még nem lett meghosszabbítva Iszlai Bencének.

Labdarúgó NB I - Budapest Honvéd - Swietelsky HaladásIszlai (fehérben) szerződése lejár a nyáron. (rangado.hu)

2009 tavaszán mutatkozott be az NB I-ben a középpályás, aki eleddig 184 élvonalbeli meccsen 15 gólig jutott. Ráadásul találatai egyharmadát a most futó bajnokságban szerezte, hiszen ötöt rúgott eleddig. Iszlairól már korábban is elterjedt, hogy távozhat a Haladástól, hiszen három éve állítólag az Újpest is nagy erőkkel kereste. A hasznos középpályás több együttesnek is erősítésére válna, úgyhogy nem kell attól félnie, hogy nyártól munkanélküli lenne.

– Sok játékos már nem nagyon tud a játékra koncentrálni, amikor csak pár hét van vissza a bajnokságból, és nem tudja, hol kezdi a felkészülést másfél hónap múlva. Én azért nem vagyok ilyen lelkis gyerek, aki ismer, tudja, hogy nem szoktam kétségbe esni, vagy idegeskedni. Körülbelül egy hónappal ezelőtt volt egy beszélgetésem a Haladással, de azóta a klubtól nem kerestek, úgyhogy várom a fejleményeket. Már nyolc éve a Haladásban játszom, mondhatom lassan, hogy szombathelyi vagyok. Jól érzem magam a városban, a csapatnál is, és úgy érzem, hogy szeretnek is. Majd meglátjuk, hogy a vezetők miképp gondolják a közös jövőt. Szívesen hosszabbítanék, de érkezett már megkeresés, szóval más lehetőségek is terítéken vannak… – nyilatkozta a nyugat.hu-nak a szombathelyi középpályás.

Endrődi Dávid