Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A lengyel gólzsák a Premier League-be igazolhat – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint a Premier League-ben folytathatja pályafutását az Anderlecht aktuális gólfelelőse Lukasz Teodorczyk. Az idei szezonban 28 gólnál tartó lengyel válogatott támadóért több klub is versenyben van.

96922

Angol sajóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő West Ham együttese megtalálta a támadószekció megerősítésére a megfelelő megoldást az Anderlecht gólgyárosa a lengyel Lukasz Teodorczyk személyében. A 25 éves lengyel válogatott támadóért a kalapácsosok a hírek szerint 15 millió eurót ajánlanak fel a nyári átigazolási időszakban az Anderlecht együttesének.

A brüsszeli gárda támadója az idei szezonban bombaformában futballozik, pályafutása eddigi legjobb szezonját tudhatja maga mögött miután már 28 gólt szerzett minden sorozatot figyelembe véve, amit 47 tétmérkőzésen produkált. Az eddigi rekordot a 2013/2014-es szezonban a Lech Poznań színeiben produkálta akkor 38 mérkőzésen 24 gólig jutott. Teodorczyk pályafutása során megfordult a Polonia Varsó, Lech Poznaň, Dinamo Kyjev együtesében is. A 25 éves lengyel gólzsák pályafutása során ukrán bajnoki címet, Ukrán Kupát és Szuperkupát valamint lengyel bajnoki címet is szerzett.

Az Anderlecht támadójának a szerződése 2020-ig érvényes, és mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 12,50 millió euróra taksálja.

Kép: whoscored.com