Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mutasd meg, hogy mit tudsz a labdával! – Legyél TE a bajnok…

Több kategóriában zsűrizett online – videóbeküldős – freestyle versenyt hirdet a FociClub.hu. Mutasd meg, hogy mit tudsz a labdával, legyél TE az új bajnok! Nyerd meg az értékes nyeremények egyikét, gyűjtsd be a nívós elismerést. A versenyt érintő összes információt megtaláljátok  lentebb a cikkben.  Nem vagy profi? Itt most ez nem számít, hiszen a legjobb amatőr beküldőket különdíjjal jutalmazzuk. Egyéb kérdés esetén írjatok a freestyle@fociclub.hu címre!

freestyle cikk

Mindössze 30 másodperc, ennyit kérünk tőled. Vedd fel videóra, hogy mit tudsz a labdával, cselezz, lőj, trükközz, vagy hajts végre thrick shotot. Profik és amatőrök jelentkezését egyaránt várjuk, hiszen értékes díjainkat több kategóriában osztjuk majd ki. Többek között különdíjjal jutalmazzuk a legjobb amatőr beküldőket. Videóitokat a freestyle@fociclub.hu címre küldhetitek 2017.06.15-ig!

A beküldött videódat viszont láthatod a FociClub.hu facebook oldalának üzenőfalán. Gyűjtsd be a legtöbb LÁJKOT, legyél TE a közönségdíjazott a legnépszerűbb videóval. A legtechnikásabb játékos, a legjobb freestyler és a legjobb amatőr kategóriában viszont szigorúan szakmai döntésre hagyatkozunk. A beküldött videókat Kvárta Mátyás magyar bajnok, Európa-bajnoki 3. freestyler értékeli majd ki.

Főszponzorunk a Coerver Magyarország jóvoltából értékes nyereményekkel gazdagodhatsz. Ne feledd, nincsen sem alsó, sem pedig felső korhatár! Lehetsz profi, vagy amatőr, az erősebbik, illetve a gyengébbik nem képviselője. Ez mindenki versenye, hiszen a sport, a labda és a freestyle is mindenkié. Várjuk videódat!

Nyeremények

– Kvárta Mátyás magyar bajnok, Európa-bajnoki 3. freestyler által dedikált adidas labda
– Coerver Coaching focitábor egy főre
– A magyar labdarúgó-válogatott által dedikált mez
– Emellett egyéb tárgynyeremények, különdíjak várhatóak

Freestyle-verseny