Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: A hétvége góljai

Hétvégén a labdarúgó NB I 31.fordulóját rendezték, s továbbra is nyílt harc a bajnoki címért, illetve a kiesés elkerüléséért. Egyedül a Ferencváros – Debrecen meccsen nem születtek gólok, az összes többin szerencsére nem voltak ilyen gondok.

Ferencváros – Debrecen 0-0

Akkor a legelején tudjuk is le gyorsan a 0-0-ás meccset. Helyzetek ugyan adódtak mindkét oldalon, de a kapuk előtt a támadók nem voltak kellőképpen határozottak.

Paks – Gyirmót 3-0

Az NB I-től már elbúcsúzó gyirmótiak három gólos vereségbe szaladtak bele a középmezőny elejére igyekvő paksiak otthonában.

Diósgyőr – Mezőkövesd 2-2

Az első félidőben a Mezőkövesd a másodikban a Diósgyőr volt a jobb, így megérdemelten szerzett mindkét fél 1-1 pontot, a kiesés elől menekülő csapatok küzdelmében.

Haladás – Vasas 2-2

Az utolsó pillanatban mentett pontot a Haladás, mely miatt a Vasas szurkolói szomorkodhattak, hiszen ezzel az eredménnyel nem tudták visszaküzdeni magukat a dobogó harmadik fokára.

Bp. Honvéd – MTK 2-1

A Honvéd egy szerencsés öngóllal szerezte meg a három pontot, mely találattal két órára három pontos előnyre tettek szert a Videotonnal szemben, de az nem tartott sokáig. Az MTK viszont a vereségével már ponthátrányban is van a bent maradó helyekkel szemben. Így a hátralévő meccseken már nem elég a döntetlen, nyerniük kell, ha ősszel is NB I-es meccseket akarnak rendezni a Hidegkuti-stadionban.

Újpest – Videoton 0-3

A Vidi felmosta az Újpesttel a Megyeri út füvét, hiszen már alig negyedóra elteltével el is döntötték a három pont sorsát. A lila-fehérek pedig még izgulhatnak a hátralévő két fordulóban, mert négy pontra vannak a kiesést jelentő 11.helytől, s ha valami csoda formán a többiek megtáltosodnak még óriási gondba kerülhetnek.

Endrődi Dávid