Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dániába igazolhat a válogatott védő

Január óta Dániában játszik Kalmár Zsolt, s nemsokára honfitársával is összecsaphat, ugyanis nyártól Korcsmár Zsolt is az északi országban folytathatja.

A válogatott Korcsmár minden bizonnyal távozik Angyalföldről.

A válogatott Korcsmár minden bizonnyal távozik Angyalföldről.

Dán sajtóhírek szerint a Vasasban szereplő középső védő az FC Midtjylland labdarúgója lehet július elsejétől. Korcsmárt már télen vitte volna a dán klub, de akkor a Vasas ragaszkodott focistájához, s hiába kaptak volna még érte valamennyi pénzt, nem engedték el a játékost.

Az Ekstra Bladet arról ír, hogy a magyar játékos három évre kötelezheti el magát az FC Midtjyllandnál, tehát tényleg egyre biztosabb a nyári klubváltása Korcsmárnak. Ráadásul a környezetváltásra azért is van szüksége a korábbi újpesti védőnek, mert a felesége norvég. Korcsmár 2010 nyarán igazolt Norvégiába a Brann együtteséhez, ahová először kölcsönben majd fél évvel később végleg került. A norvégok anno háromszázezer euróért vették meg, két és fél év után kétszázezerért értékesítették, úgy, hogy fél év volt hátra a szerződéséből. A német Greuther Fürth volt a vásárló, s a Bundesliga másodosztályú klubnál két és fél évet töltött, ahonnan súlyos sérülése után 2016 januárjában tért haza. Most viszont újra légiósnak állhat.

Endrődi Dávid