Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Közölük kerülhet ki a csapat új menedzsere! – sajtóhír

Továbbra is áll a bál az Internazionale háza táján. Mint ismert, a milánói gárda nemrég menesztette Stefano Piolit posztjáról, s a helyét ideiglenesen Stefano Vecchi vette át. Nos, egyre valószínűbbre vehető az, hogy az Internél elsődlegesen nem az edzőkkel van a legnagyobb probléma, hanem a játékos kerettel. A komoly múlttal rendelkező olasz csapat nem igazán talál vissza a helyes útra. Az elmúlt években sorra költenek orbitális összegeket, de ez mit sem ér, ha a pénz költést fejetlenül teszi a vezetőség, s a futballisták, akiket leigazolnak, nem ütik meg a várt szintet. 

History-Of-Inter-Milan1

Nos, a vezetőség a nyáron azonban szeretné megtalálni az ideális menedzsert a csapat élére. A La Gazzetta dello Sport információi szerint az Inter kívánságlistáján három fő neve szerepel. Nos, nézzük, hogy kikről is van szó! 

Luciano Spalletti (AS Roma): Kezdjük a sort talán a realitás talaján. Az AS Roma csapatát irányító Luciano Spalletti jövője erősen kérdésesnek tűnik, azaz egyáltalán nem kizárt, hogy a következő idénytől nem őt láthatjuk majd a “farkasok” élén. A Roma minden bizonnyal ebben a szezonban sem nyeri meg a bajnokságot, ráadásul az Európa-liga illetve az Olasz Kupa döntőjébe sem tudott bejutni az együttes. Tehát minden bizonnyal a vezetőség nem boldog azzal kapcsolatban, hogy az AS Roma ezúttal is trófea nélkül zárja a szezont, s ez Spalletti állásába is kerülhet, legalábbis a pletykák szerint. Ha menesztenék a tapasztalt szakembert, akkor az Internek könnyebb dolga lenne. 

Antonio Conte (Chelsea): A londoni “kékek” szakemberét többször is összeboronálták az Interrel, de rendkívül kevés az esély arra, hogy a milánói gárda megkaparintsa az egykori Juventus trénert. Bár valószínűleg van az a pénz, de mondjuk úgy Roman Abramovicsot sem kell félteni az anyagiakkal kapcsolatban… 

Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur): Szintén kevés az esély arra, hogy az argentin szakembert elcsábítsa az Inter, aki remek munkát végez a Spurs élén. Ebből kifolyólag egyáltalán nem meglepő, hogy nem egy csapat szeretné szerződtetni, korábban ugyebár az Atletico Madriddal boronálták össze.