Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus is érdeklődik a Barcelona szélsőjéért

Pár nap alatt igazán kapós lett a katalánok játékosa. Legalábbis ezt lehet olvasni a különböző olasz és spanyol portálokon. Az itáliai média szerint, a Juve képes lenne nem kis összeget is feláldozni érte, hiszen jelenleg igencsak rövid a választék támadók terén a torinói klubnál.

FC+Barcelona+v+Valencia+CF+La+Liga+9a5s8xSO5Vcx

Rafinha pedig multifunkciós megoldás lehetne. Számolt be erről a  La Gazzetta dello Sport és Marca. Ugyanis mindkét oldalon bevethető és a szükséges még csatárnak is fel lehetne tolni a brazilt.

Azonban a 24 éves játékos helyzete igencsak érdekes Barcelonában. Nyilvánvalóan nem kezdő játékosról beszélünk, hiszen a Messi – Suarez – Neymar hármas akármelyik tagját szinte lehetetlen kiszorítani, de alapvetően egy sokat játszó labdarúgó. Idén a sérülését megelőzően, minden sorozatot figyelembe véve 28 találkozón lépett pályára, amiken hét gólig és öt gólpasszig jutott. Nem egy rossz mutató. Igaz ő is, a Barca saját nevelése, így alapvetően tudja mit kell játszania.

Ilyen tehetségre pedig a Juventusnak szüksége lehet, merthogy négy támadóval rendelkezik a csapat és Allegri mindegyiket a kezdőbe rakja be, mióta átállt a gárda a 4-2-3-1-s formációra. Jóformán egyik sem tud pihenni egész szezonban. Az ő alternatívájuk pedig ilyen vészmegoldások, minthogy Mandzukic helyet az a Sturaro játszik a szélen, aki világ életében egy védekező középpályás volt. A Marca úgy véli, hogy az olaszok akár 25 millió eurót is képesek lennének rászánni az üzletre.

Viszont az ügy bonyolódik, mert ahogy mi is beszámoltunk róla korábban, a Liverpool is szemet vetett a játékosra. Így jó kis párharc alakulhat ki a nyáron a két klub között. Persze lehet, hogy mindhiába, hiszen a Barcelona egyszerűen csak “megvonhatja a vállát” és azt mondhatja, hogy nem.

Szerző: Borbély Szabolcs