Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: Ügynöke szerint Yaya Touré akár távozhat is!

Egyelőre kérdéses a Manchester Cityvel 2017. júliusáig szerződésben álló Yaya Touré a kövektező idényt is Manchester kék felén kezdi-e meg.

(Kép: marca.com)

Yaya Touré hét év után a nyáron elhagyhatja a Manchester City együttesét. A 34 esztendős játékos ügynöke szerint erre igen is komoly esély mutatkozik, hiszen az angol klub eddig még nem jelezte, hogy meghosszabbítaná Touré júliusban lejáró szerződését. “Sok történetet olvastam a City szerződéshosszabbítási ajánlatáról, de váltig állíthatom, hogy mi nem kaptunk a klubtól semmiféle ajánlatot. Személy szerint utoljára még márciusban beszéltem a City képviselőivel, akkor is Monacóban.” – Felelte a játékos ügyeit intéző Dimitri Celuk a Sky Sports-nak.

Celuk úr azt is hozzátette, hogy a 97-szeres elefántcsontparti válogatott labdarúgó nagyon is kötődik a manchesteriekhez, hiszen ahogy fogalmazott, Touré szívét – lelkét adná a klubért. A játékosügynök azért megpendítette, hogy vélhetően nem esnek kétségbe, ha nem jön létre a megállapodás a City-vel. “Több ajánlatunk is van, Európából, de akár Kínából is. Vannak köztük olyan csapatok, akik a Bajnokok Ligájában indulnak majd a következő szezonban. Nagyon érdekes ajánlatokat kaptunk, viszont hangsúlyozom, Yaya számára a City egy nagyon különleges klub!”