Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ő lehet az első nyári Fradi igazolás

Alaposan átalakulhat nyáron a Ferencváros labdarúgó csapata, több távozó mellett több érkező is lehet. Hetek óta hallani lehet különböző új kiszemeltekről (mint pl. Priskin Tamás). A csakfoci.hu információi szerint már az első érkező a napokban meg is lehet mégpedig az ifjú NB III-as csatár Dobos Áron személyében.

1071559859A dunaújvárosi csapatot figyelemmel követik a Ferencvárosnál (duol.hu)

A Dunaújváros 16 éves csatára 31 felnőtt NB III-as meccsen 13 gólig jutott az idei szezonban. Teljesítményére több klub figyelmét is felkeltette, tagja volt az U17-es válogatottnak is, igaz az Eb-re nem vitte már magával Szélesi Zoltán szövetségi edző.

Másfél héttel ezelőtt a dunaújvárosi futballünnepen pályára is lépett a hazai csapatban. Ráadásul leendő kenyéradója ellen ő szerezte meg a vezetést is. Ezután hívták meg próbajátékra, ahol jó benyomást keltett a szakmai stábra. Azt még nem lehet fixre leírni, hogy érkezik, hiszen több csapat is szívesen látná soraiban a tehetséges focistát.

Dobos Áron édesapja Dobos Barna a Dunaújváros vezetőedzője. Neki volt bátorsága ilyen ifjún bevetni játékosát a nagyok között, s amint látszik élt is a lehetőséggel a támadó.

A Fradi korábban is figyelte a dunaújvárosi csapatot, télen Novák Zsombor személyében is szerződtettek onnan egy ifjú támadót. (ősszel az NB III-ban 7 meccsen kapott szerepet, tavasszal a Fradi II-ben 3 bajnokin 2 gólig jutott, illetve az U19-es bajnokságban háromszor, az U17-esben ötször (melyeken gólt szerzett vetették be)

Endrődi Dávid