Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Többen Lengyelországba mehetnek a Fradiból

Az elmúlt napokban már mi is megírtuk, hogy Michal Nalepa szinte biztos, hogy a Lechia Gdansk együttesében folytatja pályafutását, Kleinheisler Lászlót pedig a Lech Poznan vinné. Pénteken a csakfoci.hu arról írt, hogy Emir Dilaver is a lengyel élvonalba szerződhet.

www.csakfoci.hu

www.csakfoci.hu

Dilaver és Nalepa 2014 nyarán igazolt a Ferencvároshoz, s hamar meghatározó szerepet kaptak a zöld-fehéreknél. Igaz Nalepának először nehéz dolga volt, hiszen a spanyol Mateos és a horvát Pavlovic mögött csak a kispadon jutott számára hely, de miután távoztak, s nem igazoltak helyükre senkit már egyenes út vezetett a kezdőcsapatba. A Fradi védelme az egész szezonban kriminálisan gyenge teljesítményt nyújtott, a lengyel védő lassúsága nem biztos, hogy hiányozni fog a szurkolóknak.

Emir Dilaver sem hosszabbított szerződést, s várható volt, hogy az osztrák-bosnyák védő is távozni fog. Télen a posztjára szerződtették Botka Endrét, Dilaver pedig felment védekező középpályásnak, ahol már elfogadhatóbb teljesítményt nyújtott. Az osztrák focistát a szintén lengyel Lech Poznan vinné, ahol elképzelhető, hogy újra csapattársa lesz Kleinheisler László. A magyar válogatott középpályást ugyanis a Werder Brementől megvenné a lengyel bajnoki címre törő klub.

Endrődi Dávid