Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Priskin mellett további válogatott érkezők lehetnek

A Ferencváros csak negyedik helyet szerezte meg a labdarúgó NB I 2016/17-es kiírásában, s ez a tavalyi bajnokcsapattól nagyon kevés. A vezetők már gőzerővel dolgoznak a csapat megerősítésén, s a napokban magyar válogatott érkezőket jelenthetnek be.

kenneth_otigba

Priskin Tamásról s az uruguayi Fernando Gorriarán mellett a korábbi magyar utánpótlás válogatott Otigba Kenneth is zöld-fehérbe öltözhet. A holland Heerenveen magyar anyától és nigériai apától származó középhátvédje már két éve Thomas Doll kívánsága, de eddig nem sikerült megszerezni. A nigériai felnőtt válogatottba ácsingózó Otigba a mögöttünk hagyott idényben a török Kasimpasa csapatánál szerepelt kölcsönben, de a jó őszt egy gyenge tavasz követte. A Süper Lig-ben 14 meccsen 1 gólig jutott. Az augusztusban 25.születésnapját ünneplő Békéscsabáról származó focista hollandiai karrierje során 96 meccsen 8 gólt szerzett a Eredevisie-ben.

Mellettük tegnap a helyszínen ismét lehetett hallani Stieber Zoltán szerződtetéséről, illetve MTK búcsú esetén (mely megtörtént) Poór Patrik érkezéséről is.

Endrődi Dávid