Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messivel játszana egy csapatban a Leicester sztárja

A Leicester City sztárja nem rég hosszabbította meg a szerződését a meglepetésbajnokkal, azonban a következő szezonban már nem biztos, hogy a Rókákat fogja erősíteni.

Mahrez

Riyad Mahrez kijelentette, hogy a nyáron új kihívások után nézne, és elhagyná a Leicester City együttesét. Az algériai válogatott játékos szerves részét képezte a tavalyi bajnokcsapatnak. A sikert követően további 4 évre kötelezte el magát a klubbal, azonban nem biztos, hogy ki fogja tölteni ezt az időt.

Tavaly nyáron az Arsenal állt a legközelebb ahhoz, hogy szerződtesse a 26 éves labdarúgót, azonban az üzlet végül meghiúsult. Nem járt rosszul azzal, Mahrez, hogy maradt a Leicester-ben, mivel így kipróbálhatta magát a Bajnokok Ligájában. Nagy meglepetésre a BL-ben is szépen meneteltek, és végül az egyenes kieséses szakaszban, a negyeddöntőben parancsolt nekik megálljt az Atletico Madrid.

Mahrez álma az, hogy a katalán sztárcsapatban, a Barcelonában futballozhasson. Arra azonban kicsi az esély, hogy az újdonsült edző, Ernesto Valverde szerződtetné a nyáron a Rókák kiválóságát. Ebben az idényben már csak árnyéka volt önmagának, és meg sem közelítette azt a teljesítményét, amit az elmúlt szezonban nyújtott, akkor, amikor a Leicester bajnok lett.

kép: getfootballnewsfrance.com

Nagy Gábor