Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DVTK: „Nem tudtam hideg fejjel nyilatkozni…” – Bódog

Igen élesen fogalmazott Bódog Tamás a szezonzáró utáni televíziós interjújában. És ezt nem is tagadta, de ezúttal megkövette Erdős Józsefet.

dvtk.eu

dvtk.eu

„Nem akarok és nem is szoktam a bírókkal foglalkozni. Könyörgök, 2–0-nál én a kispadról, hetven méterről látom, hogy tizenegyes. Nem lehet befújni? Ha valakinek tíz kiló súlyfeleslege van, akkor ne vezessen NB I-ben! Ha nem ér oda és nem tud odafutni, nem tudja követni a játékot és amellett… Á, hagyjuk, mindegy, bennmaradtunk…” – szólt az ominózus nyilatkozat a miskolciak trénerétől a televízió nyilvánossága előtt. A szakember két nappal később klubja honlapján kért elnézést a játékvezetőtől. „A mérkőzés lefújását követően a televíziós interjú során olyan kijelentést tettem, amely nem volt helyénvaló, ezért szeretnék elnézést kérni Erdős Józseftől. Mentségemre szolgáljon, hogy nem mindennapi érzelmi hullámvasúton ültem a mérkőzés alatt, így nem tudtam hideg fejjel nyilatkozni, de tanultam az esetből és a jövőben megpróbálok majd sokkal visszafogottabban fogalmazni.”

Korábban Thomas Doll kétszer kritizálta élesen a bírók teljesítményét, aminek következtében jelentős büntetést kapott az MLSZ-től, amit később mérsékeltek. Bódoggal kapcsolatban egyelőre nincs hír bármiféle retorzióról, de enyhítő körülmény lehet, hogy szintén nyilvánosan kért elnézést Erdős Józseftől.

Gavalovits Sándor