Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Pochettino nem beszélt még a vezetőséggel a jövőjéről

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere, Mauricio Pochettinót a jövőjéről kérdezték az Aston Villa elleni bajnoki meccs előtt.

(Photo by Alex Pantling/Getty Images)

A Chelsea menedzsere, Mauricio Pochettino elmondta, hogy két hónapja nem beszélt a klub tulajdonosaival. Mindez úgy merült fel, hogy a kedd esti, Arsenal elleni 5-0-s vereséget követően rengeteg negatív kritika jelent meg az edző személyével kapcsolatban.

Az argentin szakember jelenlegi szerződéséből még egy év van hátra – plusz egy további 12 hónapos opció -, és a legfrissebb hírek szerint Pochettino teljesítményét az idény végén fogják értékelni.

Toddy Boehly és Behdad Eghbali társtulajdonosok ott voltak a februári, Liverpool ellen elveszített Ligakupa-döntőn, és úgy tűnik, ez volt az utolsó alkalom, hogy szót váltottak Pochettinóval.

“Nem. Hogy őszinte legyek, az elmúlt néhány hónapban nem beszéltünk és nem üzenetünk egymásnak. A sportigazgatókon (Paul Winstanley és Laurence Stewart) keresztül kommunikáltunk, de semmi sem változott. Nem változik meg a véleményem vagy az érzéseim a történtek miatt”

– mondta Pochettino a sajtótájékoztatón.

A Chelsea holnap este a negyedik helyen álló Aston Villa otthonába utazik.