Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Paulinho lőtte tovább csapatát az ázsiai BL-ben – videóval

Ha nyögvenyelősen is, de bejutott az AFC Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe a brazilos kínai csapat, az Evergrande Guangzhou, melynek fedélzetén ott van három dél-amerikai légiós, és maga a kapitány Luiz Felipe Scolari. Egy idegenben lőtt gól, mindössze ekkora volt a különbség, avagy Paulinho szemfüles találata döntő jelentőséggel bírt. 

gettyimages-690026420_PUnR3K4

Kashima – Guangzhou 2:1 
G: P. Junior (28.), Kanazaki (90+1.), ill. Paulingo (55.)

Goulart, Alan, és Paulinho is a kezdőben kapot helyet Luiz Felipe Scolari csapatában, mely egy kiegyenlített mérkőzésen szenvedett vereséget az utolsó pillanatokban, ám idegenben lőtt góllal a legjobb nyolc közé jutott. A hazaiak egy szépségdíjas találattal szereztek vezetést szűk félóra elteltével, így az 1:0-ás első mérkőzést követően nyitottá tették a párharcot. A fordulást követően azonban a szemfüles Paulingo a gólvonal körül ólálkodva a hálóba pofozta a labdát, mely mint végül kiderült továbbjutást jelentett a Guangzhou számára.

Az már korábban biztossá vált, hogy lesz kínai résztvevője a negyeddöntőnek, ugyanis Ramires és Hulk csapata egymással néz farkasszemet. Ennek a mérkőzésnek a visszavágóját ma rendezik.

A negyeddöntőbe jutó csapatok névsora:

Al-Ain (emírségek béli)
Al Ahli SC (szaúdi)
Al-Hilal (szaúdi)
Persepolis (iráni)
Kawasaki (japán)
Guangzhou (kínai)
Shanghai SIPG (kínai)/Jiangu Suning (kínai)
Jeju (japán)/Ueawa (dél-koreai)

utóbbi két párharcban még csak az odavágót játszották le