Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: Neves portugál szakember a másodosztályban! – Hivatalos

Az angol másodosztályban (Championship) szereplő szebb napokat is megélt Wolverhamton Wanderers bejelentette új vezetőedzőjét, Nuno Espirito Santo személyében.

(Kép: footytweets.com)

Szerdán a Wolverhampton Wanderers bejelentette, hogy mindenben megállapodott a legutóbb az FC Portónál dolgozó Nuno Espirito Santoval a közös folytatásról. A portóiakkal  a bajnoki címről lemaradó 43 esztendős szakembernek a szezon végeztével kellett felállnia a “kék-fehérek” kispadjáról, azonban sokáig nem maradt munka nélkül.

“Két évvel ezelőtt ismerkedtem meg Nunoval, és egyből lenyűgözött a futballról alkotott elképzeléseivel, de akkor még nem dolgoztam a Wolverhamptonnál. Nagyon boldogok vagyunk, hogy megállapodtunk, hiszen egy olyan edző érkezik, akinek a futballfilozófiája megegyezik az általunk is elképzelttel. Nagyon várjuk már a közös munkát!” – Nyilatkozta a  nagy bejelentés pillanatában a Wanderers főigazgatója, Jeff Shi.

Érdekesség, hogy a Porto előtt korábban a Valenciánál vagy a Rio Avénál is dolgozó 43 esztendős szakember a “szuperügynök”, Jorge Mendes közvetítésével érkezett a Championship 15. helyén záró együtteshez. Kissé talán meglepő lehet az is, hogy a felek elsőre nem hozták nyilvánosságra a szerződés időtartamát, ám az angol sajtó már tudni véli, hogy a kontraktus 3 évre szól.