Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan Huntelaar új csapata! – HIVATALOS

Mint ismert, a rutinos holland támadó, nevezetesen Klaas-Jan Huntelaar hét esztendőt követően távozott a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Schalke együttesétől. Nos, amit gyakorlatilag régóta lehetett sejteni, az hivatalossá vált, hiszen Huntelaar visszatért korábbi klubjához, azaz az Ajax Amszterdamhoz

3e53f239-a386-4574-b158-65a8cf72f877_2017-06-01 Huntelaar 023

Klaas-Jan Huntelaar egy esztendőre szóló szerződést írt alá az Ajax Amszterdammal – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. A rutinos holland csatár 2008 decemberében hagyta el a nagy múlttal bíró együttes a Real Madrid kedvéért. Számára akkoriban rendkívül komoly jövőt jósoltak, nézzük, mennyire is tudta beváltani a hozzáfűzött reményeket. 

Nos, Klaas-Jan Huntelaar csupán egy fél évet töltött el a Real Madridnál, a “királyi gárdánál” nem igazán számított alapember. A madridi alakulatban 20 bajnokin kapott lehetőséget, melyek során 8 alkalommal volt eredményes. Ezt követően az AC Milanhoz igazolt, azonban itt sem töltött el túl sok időt, hiszen a milánói alakulat egy esztendő után túl is adott rajta. Az akkoriban még elég szép eredményeket produkáló csapatban minden frontot egybe véve 30 találkozón jutott szóhoz, ezeken csupán 7 gólt szerzett. Innen került 2010 nyarán a Schalkéhoz, a gelsenkircheni alakulatban sokszor megvillant az Ajaxból jól ismert “gólgép”, viszont komolyabb sérüléseinek köszönhetően talán itt sem tudott igazán kibontakozni. Ennek ellenére a német gárdában 240 tétmérkőzésen 126 találatig jutott.