Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane nagy dilemmája

Egy nagy döntést kell meghoznia a Zidane-nak a cardiffi finálé előtt. El kell határoznia, hogy a tapasztaltabb, vagy a jobb formában lévő emberét veti be a Zebrák ellen.

473177330.0

Bale vagy Isco? Zidane ideje rohamosan fogy ennek a kérdésnek az eldöntésében. Mit vesz figyelembe, amikor meghozza a végső határozatot? A tapasztaltabb, vagy a jobb formában lévő emberét fogja bevetni a Zebrák ellen?

Gareth Bale-nek egy hónap kellett kihagynia sérülés miatt. A finálé előtt azonban már újra munkába állt, és részt vett a csapat tréningjein. A walesi sztár annak ellenére, hogy kihagyott jó pár mérkőzést, ha pályán volt, akkor remek játékával segítette az együttest. Zidane-nak szombaton is jól jönne a szolgálata, ám az nagy kérdés, hogy a sérüléséből 100%-ban felépült-e, és végig bírja-e a találkozót?

A 25 éves Isco az elmúlt 8 mérkőzésen elképesztő teljesítményt nyújtott. 5 góllal segítette a Királyi Gárdát és három alkalommal adott gólpasszt. Nagyon megérdemelné, hogy a fináléban is bizonyíthasson.

Zidane-nak még 2 napja van arra, hogy kihirdesse a kezdő tizenegyet. Így hamarosan ki fog derülni, hogy kik állnak csatasorba a Zebrák ellen.

kép: cdn.vox-cdn.com

Nagy Gábor