Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sergio Ramos: “Három BL-t nyerni az elmúlt négy évben egészen elképesztő”

A szombat esti Bajnokok Ligája döntő után Sergio Ramos is elégedetten értékelte a cardiffi finálét. A spanyol válogatott védő már harmadik Bajnokok Ligáját nyerte a királyi gárdával.

madridom_resized_3AM6204Thumb-800x400_c

Sergio Ramos a szombat esti BL döntőt követően természetesen mint a csapat többi tagja is boldogan nyilatkozott. A spanyol védő harmadik BL trófeáját emelhette a magasba a madridiakkal.

“Lehetőségünk volt rá, hogy történelmet írjunk, ezért pedig az elejétől kezdve mindent meg is tettünk. Nagyon jó teljesítményt nyújtottunk. Megérdemelten nyertük meg újra a BL-t. A csapat igazán koncentrált volt, most pedig élveznünk kell ezt az igazán különleges pillanatot. A mai nap egy történelmi nap. A csapat tízből tíz pontot érdemel, elképesztőek voltunk. A siker kulcsa, hogy együtt, egy irányba haladtunk végig, egységesen. Fantasztikus csapatot alkotunk, amelyet egy remek edző vezet. Három BL-t nyerni az elmúlt négy évben egészen elképesztő.”

Majd a csereként beálló a negyedik gólt jegyző Marco Asensio is értékelte a fináléban tapasztaltakat és a gólját.

“Jó volt a második félidő. Ez egy történelmi nap a címvédéssel és a duplázással. Boldog vagyok, hogy gólt lőttem, most pedig élvezni kell a sikert. Félidőben megbeszéltük, hogy miben kell fejlődni, ami szerencsére elég jól sikerült.”

Forrás: realmadrid.com