Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két focistáról is írtak eddigi klubjánál

Napok óta foglalkoztatja a szurkolókat, hogy ki lesz a következő érkező a kupagyőztes Ferencváros labdarúgócsapatához. Priskin Tamást csütörtökön jelentette be a klub, s már szinte biztos, hogy Otigba Kenneth és Fernando Gorriarán is a zöld-fehéreknél folytatja, de a klub még nem tudatta a nagyérdeművel. Ezzel szemben a magyar-nigériai védőről Hollandiában megírták, hogy három évre a Fradié, míg Gorriántól klubja búcsúzott el.

river-plate-ferencvaros-gorriaran_xjdhyjq4r9q81leu7037gmbl8 twitter

– Kilenc évig mindent megtettél ezekért a színekért, sok szerencsét az elkövetkezendőkhöz. A viszontlátásra, kapitány! búcsúztak a középpályástól eddig klubjánál.  Illetve azt is megírták, hogy a Ferencváros lesz a következő klubja. A napokban már mi is írtunk róla, hogy hazájában az a hír járja, hogy négy éves szerződést köt a Fradival.

A heerenveeni regionális rádió pedig Otigba Kenneth távozásáról számolt be:

otigba-sport365.huOtigba a Fradiba igazolhat. (Heerenveen hivatalos oldal)

“Kenneth Otigba véglegesen elhagyja az SC Heerenveent. A védő három éves szerződést kötött a magyar Ferencvárossal. Ezzel Otigba hazájába tér vissza. Otigba tavaly kölcsön szerepelt a török Kasimpasánál. Egy éves szerződése volt az SC Heerenveennel, a védő tizenöt éves kora óta volt a klub alkalmazásában.”

A Fradi keretében tavasszal 10 külföldi volt, közülük Dilaver, Nalepa, Ryu, Djuricin és Trinks már távozott, Cukic minden bizonnyal visszavonul, Gorriarán érkezésével és Hüsing, Sternberg, Koch, Moutari maradásával egyelőre öt külföldi lesz az első keretben, így további idegenlégiósok szerződtetése is várható lesz. Ami érdekesség, hogy mind az öt külföldi az elmúlt egy évben érkezett a Grouapama Arénában. (Hüsing tavaly nyáron a többi télen)

Endrődi Dávid