Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb külföldi focista hagyta el a Lokit

Edző még nincs, de tovább folytatódik a Debrecen labdarúgócsapatának átalakítása. Korábban a dél-koreai Suk, a bosnyák Handzic és a horvát Kevala kapus hagyta el a klubot, ma pedig a venezuelai – svájci kettős állampolgár Frank Feltscher távozását jelentette be a Loki.

dvscdvsc.hu

Feltscher Svájcban született, de Venezuela válogatottját képviselte felnőttként. 14 válogatott meccsen 2 gólig jutott a 29 éves középpályás. (svájci U21-ben 24/5-el zárta utánpótlás pályafutását) Télen szerződött a Debrecenhez, 12 bajnokin 1 gólt szerzett. A Lokinál a jobb teljesítményt nyújtó játékosok közé tartozott. Januárban fél + egy éves kontraktust írt alá, melyet végül nem újítanak meg. A venezuelai játékos után várhatóan a kameruni Mengolo és a nigériai Chuka sem fog Debrecenben maradni, míg Branislav Danilovics kapus kölcsönszerződése lejárt, ő visszatért a Puskás Akadémiához.

A Lokinál most nagy keretátalakításba fogtak, ráadásul az év utánpótlás műhelyének tartott DVSC második csapata kiesett az NB III-ból, így annál a csapatnál is átalakulás várható, már, ha egyáltalán megtartják.

Endrődi Dávid