Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gyirmótról igazolt a Videoton! – HIVATALOS

Megvan a Videoton első nyári szerzeménye. A székesfehérvári együttes hivatalos honlapján számolt be arról, hogy szerződtette a tavasszal a Gyirmót FC Győr csapatában futballozó ifjú balhátvédet, nevezetesen Tamás Krisztiánt. 

21371_cb4rzNh2y6

A fiatal szélső hátvéd három esztendőre szóló kontraktust írt alá a Videotonnal – írja a klub weboldala. A még mindig csak 22 esztendős Tamás Krisztián a tavasszal az Urbányi István vezette Gyirmótot erősítette, melynek színeiben 7 bajnokin és egy Magyar Kupa meccsen jutott szóhoz. 

Tamás Krisztián 2008-ig az Újpest kötelékébe tartozott, majd innen az Illés Akadémiához távozott, ahol 2011-ig pallérozódott. Szombathelyről került Olaszország egyik legnevesebb csapatához, azaz AC Milanhoz. A milánói gárdánál szóhoz jutott az UEFA Youth League-ben, a viarregiói tornán, illetve a tartalékok között is több alkalommal pályára léphetett. Az AC Milan először a Serie B-ben érdekelt Varese együtteséhez adta kölcsön, majd később a cseh élvonalban szereplő Slavia Prágához. A 2015-ös nyári átigazolási időszakban a Spezia szerződtette, ám nem kapott túl sok lehetőséget az olasz másodosztályú csapatban. 

Kép forrása: Videoton hivatalos honlapja.