Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a Loki edzője, cáfolják az érdeklődést

Az utolsó forduló előtt küldte el a Debrecen Leonel Pontest, s így a zárókörben a korábbi sikertréner Herczeg András irányította a focistákat. Az elmúlt másfél hétben csönd volt az utóddal kapcsolatban, a mai napon viszont már megnevezték ki lesz a következő idényben a vezetőedző, aki nem más, mint Herczeg.

herczega

Herczeg András a DVSC történetének legsikeresebb edzője, korábban kétszer irányította a hajdúsági csapatot. Először 1997 tavaszától másfél éven keresztül irányította a csapatot, 2004 novemberében pedig ismét leült a felnőtt együttes kispadjára, mint pályaedző, és segítette Supka Attila és Miroslav Beranek munkáját. Ez idő alatt a csapat három bajnoki címet nyert.
Miután Miroslav Beránek 2007 decemberében távozott a szakmai stáb élére Herczeg András került, akivel sikert sikerre halmozott az együttes. Irányításával a DVSC két bajnoki címet, egy ezüstérmet, két Magyar Kupát, két Szuperkupát és egy Ligakupát nyert, emellett bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe, egy évvel később az Európa-liga csoportkörébe.

A mai napon megjelent a Bors című napilapban egy cikk, hogy egy görög üzletember vásárolná meg a korábbi bajnokcsapatot. Több médium is átvette a hírt, de kora délután a DVSC hivatalos közleményben cáfolta az értesülést.

“Valótlanság a Bors napilapban megjelent állítás, amely szerint az Olympiakosz Pireusz tulajdonosa, a görög Evangelosz Marinakisz egy konzorciumon keresztül konkrét ajánlatot tett Szima Gábornak a klub megvásárlására.

A DVSC elnöke elmondta, sem most, sem korábban, sem szóban, sem írásban egyetlen ajánlat sem érkezett azzal a szándékkal, hogy bárki megvenné a klub többségi tulajdonrészét.”

Endrődi Dávid