Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Morata: “James és én csapattársak leszünk jövőre is!”

A Murciában lejátszott Spanyolország – Kolumbia barátságos válogatott találkozót követően érdekes kijelentést tett Álvaro Morata saját maga, illetve madridi csapattársa, James Rodriguez jövője kapcsán.

(Kép: marca.com)

Álvaro Morata és James Rodriguez két olyan Real Madrid játékos, akiknek szekere igencsak kifelé áll a spanyol fővárosból. Továbbra is élénken megy a találgatás a nemzetközi sportsajtóban, hogy vajon hol folytathatják az érintettek?! Legújabban Morata szólalt meg az ügyben, mégpedig sikerült is felcsigáznia mindenkit, már csak azért is, mert belevonta James-t is mondandójába.

“James egy nagyszerű játékos, biztos vagyok benne, hogy a következő szezonban is csapattársak leszünk!” – Fogalmazott Morata a kolumbiai Tele 5 csatornának. Persze ettől az még továbbra is kérdéses, hogy a két játékos Madridban, Manchesterben, vagy esetleg mondjuk Milánóban játszik majd egy csapatban?

Kolumbiai ellen a spanyolok egyenlítő találatát jegyző csatár röviden arról is beszélt még, hogy a Spanyolország – Kolumbia találkozó egy igazi presztízsmeccs, hiszen két kiváló csapat játszik egymás ellen, és ez a párosítás a világbajnokság egyenes kieséses szakaszában sem elképzelhetetlen. “A végén ugyan nekünk sikerült megmenekülnünk, de nem gondolnám, hogy csalódottnak kellene most lennünk!” – Tette még hozzá az előbbi rész lezárásához Morata.