Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Riválisától igazolhat az Atletico Madrid – sajtóértesülés

Spanyol sajtóértesülések szerint a spanyol La Ligában bronzérmes Atletico Madrid közvetlen riválisától igazolhat szélső támadót. Azonban az átigazolási tilalom ellenére csak januárban vetheti be új igazolásait a madridi együttes.

vitolo-fc-sevilla-10062016_138x32egaglhv1rfokio9lqtrn

Spanyol sajtóhírek szerint a La Ligában idén bronzérmes Atletico Madrid közvetlen riválisától az idén negyedik helyen végző Sevilla együttesétől igazolhat. A matracosok kiszemeltje a 27 éves spanyol válogatott szélső Vitolo, aki 2013 óta szerepel az andalúziai gárdánál. Azonban a madridi együttes helyzetét bonyolítja, hogy csak januárban regisztrálhatja a nyári átigazolási időszakban leigazolt játékosait az átigazolási tilalom miatt. Mint ismert tavaly nyáron két átigazolási időszakra szóló büntetést kapott az Atlético, mivel úgy írt alá szerződést 18 év alatti játékosokkal, hogy azzal megsértette a nemzetközi szabályzatot. A városi rivális Real Madrid is ugyanilyen büntetést kapott, de ezt decemberben megfelezték, így a BL-győztes csapat idén nyáron már igazolhat. A büntetés azt jelenti hogy az Altetico csak 2018 januárjában vetheti be az új igazolásait a bajnokságban és a nemzetközi kupában egyaránt.

Az Atletico kiszemeltje Vitolo komoly rutinnal bír hiszen eddigi pályafutása során 260 mérkőzésen szerepelt csapataiban és ezalatt 53 gólt szerzett. A 27 éves szélső a Sevilla előtt a Las Palmas együttesében töltött el három szezont a spanyol másodosztályban, majd 2013 júniusában szerződtette a Sevilla. Az andalúziai gárdában minden sorozatot figyelembe véve összesen 171 mérkőzésen jutott szóhoz és 27 gólt szerzett.

A rutinos spanyol válogatott szerződése eredetileg 2020-ig érvényes a Sevilla együtteséhez és a mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 25 millió euróra taksálja.

Kép forrása: goal.com