Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vasas: Erősítések és távozók

Kulcsfigurák távoznak a védelemből az angyalföldieknél, akik szeretnék megerősíteni keretüket a közelgő nemzetközi meccsekre.

Jova Levente a Vasasban köthet ki. - fradi.hu

Jova Levente a Vasasban köthet ki. – fradi.hu

Átalakulhat a Vasas védelme, hiszen Korcsmár Zsolt Dániába igazolt, míg Debreceni András és Kire Ristevski is távozhat. Előbbinek lejár a szerződése, és egyelőre nincs információ a hosszabbításról, míg a macedón védőt a Videoton szeretné soraiban tudni.

Mellettük viszont bővebb a kiszemeltek listája. A piros-kékek szívesen szerződtetnék a legutóbb Debrecenben futballozó Dusan Brkovic-ot, valamint a Puskás Akadémiánál szereplő Pekár Lászlót. Mellettük szóba került Hidi Patrik (Honvéd), Iszlai Bence (Haladás), valamint a Ferencváros kötelékébe tartozó, de tavasszal a Soroksáron védő Jova Levente is. Jovával kapcsolatban ugyanakkor nemcsak a XIII. kerületiek, hanem a Nyíregyháza is képbe került. A kapuskérdés azután vált égetővé, hogy a Békéscsabáról kölcsönben szereplő Vukasin Poleksic szerződése értelmében vissza kell térnie a viharsarki együtteshez, és bár az első fordulókban elégedettek voltak a montenegrói válogatott kapussal, sérülése után nem marasztalják a fővárosban.

Mindenesetre június 15-éig le kell adnia az Európa-ligában szereplő együttes névsorát a Vasasnak is, így nem csoda, ha igyekeznek minél hamarabb véglegesíteni a keretet.

Gavalovits Sándor