Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: Kiütéses német-siker született! – videóval

A Joachim Löw által irányított német labdarúgó-válogatott a San Marino-i nemzeti csapat ellen lépett pályára a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtezősorozatának hatodik körében.

Teljes képernyő rögzítése 2017. 06. 10. 220558

A mérkőzést remekül kezdte a német válogatott, így csak idő kérdése volt, mikor is szerzi meg a vezetést Joachim Löw legénysége. Nos, a 10. percben a nationalelf megtörte a gólcsendet, ekkor Julian Draxler elé került a játékszert, aki ezt követően védhetetlenül a kapuba lőtt. A következő találatra nem kellett túl sokat várni, a 16. minutumban Sandro Wagner fejesével növelte előnyét a német csapat. A 29. percben három gólosra növekedett a két csapat közötti különbség, Younes átadását követően Sandro Wagner volt ismételten eredményes a hazaiak oldaláról. A 39. minutumban Benedettini követett el óriási hibát, amit Younes használt ki, s növelte még nagyobbra a németek előnyét. Nem sokkal később Sandro Wagner került ordító ziccerbe, amit végül nem tudott gólra váltani, mivel a lövése a keresztlécen csattant. 

A fordulást követően gyorsan öt gólosra növekedett a két válogatott közötti különbség, a 47. percben Julian Draxler szöglete után Mustafi volt eredményes. A 72. minutumban már 6-0-ra módosult a mérkőzés állása, Kimmich kiváló beívelését követően Julian Brandt fejelte a labdát a kapuba. A 85. percben már hét gólosra duzzadt a németek hatalmas előnye, Kimmich remek beadása után Wagner bólintott a kapuba, s ezzel megszerezte harmadik találatát is a meccsen. 

Németország – San Marino 7-0 (4-0)
Helyszín: Grundig Stadion, Nürnberg
Gólszerzők: Draxler(10.), Wagner(16.,29., 85.), Younes(39.), Mustafi(47.), Brandt(72.) ill. –
Sárga: – ill. Bonini(56.), Cervellini(63.), Mazza(66.)
Kiállítás:

Németország: Ter Stegen – Kimmich, Mustafi, Hector(Plattenhardt 55.) – Brandt, Goretzka, Can, Draxler(Demme 76.), Younes – Wagner, Stindl(Werner 56.). Szövetségi kapitány: Joachim Löw. 

San Marino: Benedettini – Bonini, Della Valle, Biordi, Cesarini – Cervellini – Golinucci, Mazza(Bernardi 69.), Zafferani, Palazzi – Rinaldi(Hirsch 78.). Szövetségi kapitány: Pierangelo Manzaroli. 

https://www.youtube.com/watch?v=hys7rj0ikgo

Norvégia – Csehorszá 1-1 (0-1)
Gólszerzők:
Soderlund(56., büntető) ill. Gebre Selassie(36.)
Kiállítás:

A vezetést a csehek szerezték meg a mérkőzés 36. percében, Kaderabek remek beívelését követően Gebre Selassie volt eredményes. A fordulást követően gyorsan jött a válasz a norvégok részéről. Az 55. percben a játékvezető büntetőt ítélt a számukra, mivel Sivok buktatta Elyounoussi-t. A tizenegyest Soderlund váltotta gólra. 

Korábban játszották:

Azerbajdzsán – Észak-Írország 0-1 (0-0)
Gólszerzők: – ill.
Dallas(90+2.)
Kiállítás: 

Nagyon sokáig úgy tűnt, hogy nem kis meglepetésre az északír csapat nem tudja megverni Azerbajdzsánt, ám az utolsó pillanatokban behúztak a három pontot Észak-Írország. A 90+2. percben Evans átadását követően Stuart Dallas vette be az ellenfél hálóját, s döntötte el a mérkőzés végkimenetelét. 

A C-csoport jelenlegi állása:

Teljes képernyő rögzítése 2017. 06. 10. 224121

A tabellát köszönjük az eredmények.com-nak!