Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmund: Angliába hívják a védelem oszlopát! – Sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az angol Premier League több élcsapatánál is felmerült Sokratis Papasztatopulosz neve.

(Kép: goal.com)

A goal.com beszámolói szerint az Arsenal és a Chelsea együtteseinél egyaránt felmerült Borussia Dortmund középhátvédjének, Szokraitsz Papasztatopulosznak a megszerzése.

A hírek szerint a 29 esztendős görög válogatott futballista is nyitott lenne egy esetleges nyári váltásra. Mindezt Papasztatopulosz a Német-kupa döntője után tett nyilatkozata is megerősíti. “Amikor fiatal vagy, úgy érzed, még rengeteg időd van hátra. Azonban amikor idősebb leszel, rá kell jönnöd, hogy hamar véget ér a pályafutásod. Nem titkolom, nagyon szeretnék még több trófeát nyerni!” – Mondta a játékos mindezt a Funke Mediengruppe-nak. A goal.com még azt is megemlíti, hogy a Thomas Tuchel távozása is közrejátszhat abban, hogy a görög játékos nem feltétlenül maradna a Ruhr-vidéken.

Az említett portál azt is tudni véli, hogy a Chelsea-nél amolyan második számú jelölt Papasztatopulosz, hiszen a “londoni kékeknél” Leonardo Bonucci megszerzése lehet a fő prioritás. London másik felén ellenben akár a görög is lehet a befutó, hiszen az Arsenalnál mindenképpen igazolnának egy tapasztalt és megbízható játékost a védelem közepére.
Papasztatopulosz piaci értékéét egyébként a mértékadó transfermarkt.de 22 millió euróra taksálja.