Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiatalokkal az edzőtáborban

A Videoton elutazott ausztriai edzőtáborába, s új focistaként a kerettel tartott a Gyirmóttól szerződtetett Tamás Krisztián is. Mellette több ifjú focista csatlakozott, köztük próbajátékosok is. Magda Dávid és Burka Bendegúz a klub saját utánpótlásából, de az U17-es válogatott két tehetsége a 2000-es születésű középhátvéd, Mocsi Attila a Győrből és 1999-ben született jobbhátvédként és jobbszélsőként is bevethető Bolla Bendegúz az MTK-ból is Ausztriába utazott.

21377_alXNKLjGceElutazott Ausztriába az ezüstérmes (vidi.hu)

Rajtuk kívül a Puskás Akadémia engedélyével hétfő este csatlakozik a kerethez az 1998-as születésű utánpótlás-válogatott középpályás, Szabó Bence is. Ő az előző évben az NB II-ben is többször szerephez jutott. Vinicius Paulo viszont pár napig még pihenőn van, hiszen az előző héten két magyar válogatott meccsen is lehetőséget kapott. Szintén ifjú focista az előző évben a második csapatban szerephez jutó kapus Zöldesi Illés, a középpályás Bévárdi Zsombor illetve a csákvári kölcsönből visszatért középpályás – támadó Sejben Viktor. Nem tartott a kerettel a minden bizonnyal távozó Pölöskei Zsolt, Simon Ádám, Lorentz Márton hármas.

Utazó keret:

Kapusok: Kovácsik Ádám, Horváth Tamás, Zöldesi Illés

Mezőnyjátékosok:  Fiola Attila, Fejes András, Loic Nego, Stopira, Juhász Roland, Tamás Krisztián, Szolnoki Roland, Kovács István, Bévárdi Zsombor, Sejben Viktor, Pátkai Máté, Bódi Ádám, Barczi Dávid, Varga József, Géresi Krisztián, Anel Hadzic, Suljic Asmir, Danko Lazovics, Mirko Maric, Marko Scsepovics, Magda Dávid, Burka Bendegúz, Mocsi Attila, Bolla Bendegúz, Szabó Bence (hétfő este csatlakozik), Vinícius Paulo (később csatlakozik)

Endrődi Dávid