Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Everton: Ross Barkley csapatot vált! – lapértesülés

A Daily Mirror információi szerint idén nyáron elhagyja a Ronald Koeman által irányított Everton csapatát az angol válogatott támadó középpályás, nevezetesen Ross Barkley. A még mindig rendkívül fiatalnak mondható labdarúgó helyére állítólag két kiszemeltje is van a liverpooli gárdának…

1372612-29446281-2560-1440

A brit napilap úgy értesült, hogy Ross Barkley elutasította az Everton új szerződés ajánlatát, melynek köszönhetően a klub legjobban kereső játékosa lehetett volna a maga heti 100 ezer fontos fizetésével.

Nos, a hírek szerint a liverpooli gárdának két kiszemeltje is van Barkley helyére, amennyiben az angol támadó középpályás valóban távozna. Az egyik jelölt az Ajax Amszterdam színeiben futballozó Davy Klaassen, a 24 esztendős labdarúgó évek óta a neves holland gárda meghatározó játékosa, s megérett arra, hogy külföldön is kipróbálja magát. A másik kiszemelt a mondhatni komoly Premier League rutinnal rendelkező izlandi kiválóság, Gylfi Sigurdsson. A 27 esztendős futballista közel 200 angol élvonalbeli bajnokival rendelkezik, s emellett kétségtelen, hogy a Swansea City legkiemelkedőbb játékosa. 

Ross Barkley-t egyébként összeboronálták a Manchester Uniteddel és az Arsenallal is. Az előző idényben 36 bajnoki mérkőzésen 5 alkalommal volt eredményes illetve 9 gólpasszt osztott ki társaival. Jelenlegi állomáshelyéhez 2018-ig köti szerződés, a transfermarkt pedig 22 millió euróra becsüli az átigazolási értékét.