Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Firenzéből érkezhet a Milan következő igazolása! – sajtóhír

A La Gazzetta dello Sport információi szerint a Vincenzo Montella által irányított AC Milan a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni a Fiorentina rutinos válogatott támadóját, nevezetesen Nikola Kalinicsot

502058590-acf-fiorentina-v-ac-chievo-verona-serie-a-850x560

Tovább erősítené a keretét az AC Milan, a Rossoneri ugyebár ezidáig négy játékos érkezését jelentette be. A milánói gárda Franck Kessié (Atalanta), Mateo Musacchio (Villarreal), Ricardo Rodriguez (Wolfsburg) és André Silva (Portó) szerződtetését jelenthette be. Nos, könnyen lehet, hogy az ötödik Nikola Kalanic lesz, a Fiorentina horvát gólfelelőse. A Milan trénere, Montella állítólag komoly rajongója a rutinos támadónak, aki a hírek szerint 30 millió euró ellenében mozdítható Firenzéből. 

Nikola Kalinic 2015 nyara óta tartozik a Fiorentina kötelékébe. A firenzei gárda színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 84 mérkőzésen jutott szóhoz, melyek során 33 alkalommal volt eredményes illetve 11 gólpasszt osztott ki társai között. Kalinic korábban a Dnipro, a Blackburn és Hajduk Split futballistája is volt többek között.