Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ő lesz a következő Fradi-igazolás?

Hetek óta várjuk, hogy Otigba Kennethet mikor jelenti be a Ferencváros. A nigériai és magyar felmenőkkel rendelkező középső védő korábbi klubja a Heerenveen már el is búcsúztatta a focistát. A mai sportújságban azt nyilatkozta, hogy egyelőre aláírt szerződése még nincs a Fradival, de minden bizonnyal Thomas Doll csapatában folytatja pályafutását. A mai napon pedig egy újabb lehetséges érkezőről számolnak be az internetes médiumok, hiszen jó esély nyilatkozik Berecz Zsombor megszerzésére.

266566_berecz_zsomborBerecz Zsombor (21) ősztől a Fradiban játszhat (mlsz.hu)

A középső középpályás, tud védekezőként és támadóként is szerepelni, így igazán univerzális focistáról beszélünk. Az ő szerződtetésével nagyon erősödne a bajnoki címre törő zöld-fehér csapat, hiszen tehermentesíteni tudná Gera Zoltánt is. Gera mellett minden bizonnyal az uruguayi Gorriarán lesz a visszavontabb középpályás, előtte játszik majd két szélső a Varga, Moutari, Bőle hármasból, s középre keresnek még egy embert. Kleinheisler László már innen távozott, Hajnal Tamás ugyan itt játszott az előző szezonban, de még nem dőlt el a jövője, hiszen május közepén még úgy tervezte visszavonul. Hajnal edzésbe is állt a héten a Fradinál, ezért még kérdéses a jövője. Szintén itt játszott tavasszal Bognár István, de eddig nem nyújtott igazán meggyőző produkciót. Bognárt korábban szívesen látta volna a Vasas, így elképzelhető, hogy a Berecz szerződésbe őt is bevonnák, az ugyancsak csábított Jova Leventével egyetemben. A középpályás az NB I-ben eddig 61 meccsen játszott, ezeken 6 gólt szerzett (ráadásul mind a hatot a most befejeződött idényben)

A Ferencvárosnál komolyan gondolják a bajnoki cím visszahódítását, hiszen már megszerezték Priskin Tamást, Fernando Gorriaránt, Bőle Lukácsot, közel van a klubhoz Otigba Kenneth is.

Endrődi Dávid