Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tíz év után távozik a kapus

Alaposan átalakul a Debrecen labdarúgócsapatának kerete. A változás már egy éve elkezdődött, mikor is olyan focisták hagyták el a Lokit, akik már hosszú-hosszú évek óta a csapathoz tartoztak. Mostanra Verpecz István volt az aki az állandóságot jelentette, hiszen tíz éve tartozott a DVSC első keretéhez. Mára eldőlt, hogy a nyáron lejáró szerződését nem hosszabbítják meg.

verpecz3_nagy dvscdvsc.hu

Verpecz István 79 NB I-es meccsen állt a Loki kapujában. A 30 éves kapus 2007 nyarán igazolt Debrecenbe. Kezdetben a DVSC második csapatában, az NB III-ban védett, majd 2007. október 31-én bemutatkozott az első keretben is Ligakupa-mérkőzésen. 2010 tavaszán mutatkozott be az első osztályban. Az évek során számtalan kapussal kellett megküzdenie a kezdőcsapatban kerülésért Vukasin Polekszics, Nenad Novakovics és Branislav Danilovics is rendre előtte állt a sorban, de azért 79 alkalommal a gólvonalon állhatott.

Egyelőre még hivatalos bejelentés nem történt, hogy hol folytatja pályafutását, de több helyről úgy értesültünk, hogy a Paks csapata lesz a következő állomása, ahol ráadásul korábbi vetélytársa Csernyánszki Norbert a kapusedző.

Endrődi Dávid