Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alaptalanok a híresztelések Conte jövőjét illetően!

Mint ahogy arról korábban oldalunk is beszámolt, a Sky Sport Italia úgy értesült, Antonio Conte elégedetlen az átigazolási témával kapcsolatban, s emiatt könnyen megeshet, hogy távozik a Chelsea éléről. Nos, a legfrissebb hírek pozitívak ezen üggyel kapcsolatban, mivel a Sky legújabb információi szerint alaptalanok voltak a híresztelések a jövőjét illetően….

Everton v Chelsea - Premier League

Korábban arról szóltak a hírek, hogy Antonio Conte nézeteltérésbe keveredett a vezetőséggel az átigazolási témával kapcsolatban. Az olasz tréner szeretné megerősítené keretét, de állítólag a klub nem tesz megfelelő lépéseket ezen irányba. Nos, a Sky legfrissebb értesülései szerint, ezek a híresztelések alaptalanok.

Antonio Conte elkötelezett a Chelsea iránt, s minden marad a régiben. Teljesen elégedett a csapattal, s hamisak a jövőjéről kialakult képek. Ezt a londoni “kékek” korábbi francia labdarúgója, Emmanuel Petit is kijelentette. Szerint is elkötelezett az olasz szakember a klub irányába, s a Chelsea szurkolóknak nem kell megijedniük, hogy Conte adott esetben elhagyná a csapatot.