Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real: távozna a megalázott Ronaldo?

Az ember azt gondolná, hogy a spanyol élvonalban szereplő Real Madridnál minden szép és jó, hiszen a csapat megnyerte a spanyol bajnokságot és címet védett a Bajnokok Ligájában. Ezzel szemben most olyan hírek láttak napvilágot, melyek nem adnak okot derültségre a kasztíliaiak háza táján…

cristiano-ronaldo-sad-4Ronaldo nem érzi, hogy megbecsülnék Madridban (fotó: soccerinfomania.com)

Ugyanis a mai napon nem akármilyen híresztelés szállt az éterbe. A portugál illetőségű A Bola napilap szerint nagyon is komoly esély van arra, hogy a királyi gárda ikonja, Cristiano Ronaldo távozzon a Real Madrid csapatától!

Nemrégiben derült ki ugyanis, hogy a spanyol adóhatóság nyomozást kezdeményezett Ronaldóval szemben adócsalás vádjával, amely akár börtönbüntetésben is kicsúcsosodhat (más kérdés, hogy erre kevés esély van). Annak rendje és módja szerint a Real Madrid közleményben állt ki portugál klasszisa mellett, ám a mostani hírek alapján viszont a háttérben mégis kicsit másként kommunikáltak a blancók: az elconfidencial.com szerint Pérezék arra kérték a spanyol lapokat, hogy amennyiben Cristiano Ronaldo adócsalással kapcsolatos ügyeiről írnak, a cikkekben ne Real Madrid-mezben ábrázolják a 32 éves támadót.

Az A Bola arról ír, hogy Ronaldo is értesült erről, a madridiak “akcióját” pedig hátba szúrásként, megalázásként élte meg. Sőt, állítólag beszélt is Florentino Pérez elnök úrral, és közölte vele, mindenképpen távozna a nyár folyamán.
Az információt persze érdemes a helyén kezelni, de belegondolni mindenképpen érdekes… Már csak azért is, mert időközben a két vezető madridi lap, a Marca és az AS is címlapon kezdett foglalkozni az üggyel.