Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vele kezdődhet a diósgyőri kezdőcsapat

Antal Botond szerződése az idény végén lejár a Diósgyőrnél, s a napokban felmerült, hogy esetleg Dejan Petkovics az MTK hálóőre költözik Miskolcra. Mostanra ez a hír okafogyottá válhatott, hiszen Antal meghosszabbította kontraktusát.

Antal_Botond_szerzodest_hosszabbitott_friss_antalbotond_szerzodes_1120dvtk.eu

Az előző idényben háttérbe szorult Antal, hiszen a bajnokság elején még ő védett, de később Ivan Radosé lett az “egyes mez”. Antal megküzdött a helyéért, s a horvát-magyar Rados sérülése miatt is, de visszakerült a kapuba. Teljesítményével Bódog Tamás megvolt elégedve, hiszen miután Rados felépült, Antal maradt a gólvonalon.

– Nagyon örülök annak, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződésem és hogy folytathatom azt a munkát, amit három éve elkezdtem a DVTK-nál – mondta el Antal Botond a dvtk.eu-nak. – Diósgyőrben számtalan szép pillanatot éltem át, melyekért érdemes volt annak idején elkezdenem a futballt. Bízom benne, hogy a jövőben még több felejthetetlen élményben lesz részem a szurkolókkal és a klubbal közösen.

– Antal Botond nyáron lejáró szerződését a szakmai stáb javaslatára a klubvezetés a mai napon meghosszabbította, így nyártól továbbra is a DVTK játékosa lesz – Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója nyilatkozta szintén a diósgyőri hivatalos weboldalnak. – További sok sikert kívánok Botondnak Diósgyőrben!

Endrődi Dávid