Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: orvosira érkezhet a Roma sztárja! – sajtóhír

A napokban már beszámoltunk arról, hogy az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2016-2017-es idényében 4. helyen záró Liverpool hamarosan leigazolhatja az olasz AS Roma villámléptű szélsőjét, Mohamed Salah-t. Most úgy fest, hogy hamarosan konkrétum lehet a dologból, ugyanis állítólag orvosira tart az egyiptomi játékos.

Empoli FC v AS Roma - Serie AMohamed Salah (fotó: Metro)

A vörösök ügyeivel kapcsolatban legtöbbször igen jól értesült Liverpool Echo arról számolt be, hogy Mohamed Salah egyiptomi szabadsága hamarosan véget ér, ma ugyanis repülőre száll Kairóban, és a Mersey-parti város felé veszi az irányt, hogy átessen az átigazolási fázis utolsó lépcsőfokainak egyikén, az orvosi vizsgálatokon.

Ugyanakkor azt is megírta az Echo, hogy a dolgok nem ennyire pofonegyszerűek. Bár az egyezség szinte már megszületett, bizonyos kérdésekben még valamelyest eltér a felek elképzelése. Michael Edwards és Monchi, a Liverpool illetve az AS Roma sportigazgatói ezekben az órákban is tárgyalnak, az egyetlen fennálló kérdést állítólag a fizetési struktúra jelenti. A hírek szerint a vételárban már megegyezés született, 35 millió font körüli összegért válthat klubot Salah.

A 25 esztendős futballista igencsak jó szezont futott a Roma játékosaként, 41 mérkőzésen 19 gólig és 15 gólpasszig jutott, ezzel elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a “farkasok” végül megelőzték a Napolit, és BL-főtáblás helyen zártak. Ami azt illeti, 35 millió fontos vételár esetén igencsak busás hasznot hajthat Salah jelenlegi klubjának, ugyanis annak idején 15 millió euróért érkezett (most átszámítva 40-ért adhatják tovább őt a bordó-sárgák).