Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alakul a retro MTK

2007-ben retróFradinak csúfolták a zöld-fehérek azon csapatát, melybe szépen sorjába tértek vissza a klub korábbi labdarúgói. A Ferencvárosnak viszont az egykori kiváló focistákkal sem sikerült a feljutás, hiába hívták Mátyus Jánosnak a balhátvédet, Vincze Ottónak, Lisztes Krisztiánnak a támadó középpályásokat, s Horváth Péternek a csatárt. Most az MTK-nál élnek át hasonlót, hiszen Lencse László után, Bori Gábor, Balogh Béla és Szentpéteri Viktor tér vissza egykori sikerei színhelyére.

IMG_8584Bori Gábor (mtkbudapest.hu)

Bori Gábor – 2004 és 2010 között – 106 mérkőzésen 17 gólt és 20 gólpasszt jegyzett kék-fehérben, azóta megjárt több csapatot is, köztük az Újpestet, a Paksot, a Diósgyőrt, a Vasast és a Gyirmótot is.

Csupa szép emléket őrzök a klubról, az agárdi, akadémiai évektől kezdve egészen az eligazolásomig – mesélte a szélső az MTK hivatalos oldalának. Örülök, hogy újra együtt játszhatok korábbi csapattársaimmal, például Kanta Józsival.

IMG_8662baBalogh Béla (mtkbudapest.hu)

Balogh Béla szintén az MTK-ban nevelkedett (együtt került fel a nagy csapathoz korábban Bori Gáborral, Kanta Józseffel) 2004 és 2010 között – 109 mérkőzésen 11 gólt és öt gólpasszt jegyzett kék-fehérben.

– Elég könnyű döntés volt: az MTK a nevelőegyesületem, nagyon szerettem itt focizni, mindig is jól éreztem magam a Hungária körúton – idézte fel a kezdeteket a 32 éves védő az mtkbudapest.hu-nak.

Kapusposzton a rutinos Szentpéteri Viktor érkezik, akire szintén emlékezhetnek a kék-fehér szimpatizánsok: a Finnországot és Máltát is megjárt hálóőr 2010-ben, fél szezon erejéig már játszott az MTK Budapestben. A kapus az előző évben a Vác csapatában védett, s a következő idényben Demjén Patrikkal küzdhet meg az első számú mezért.

Endrődi Dávid