Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Európa-liga szereplést adta fel az ETO FC Győr kedvéért

eto-logoAz NB III-ban a csoportját megnyerő, az NB II-re készülő ETO FC Győr igen meglepő igazolást jelentett be a minap. A korábban a magyar klubfutballban meghatározó szerepet betöltő Győri ETO jogutódja csak érintené átutazó “vendégként” a másodosztályt. A cél tehát az NB I-es tagság újbóli megszerzése, lehetőleg minél hamarabb. Ennek érdekében a klubvezetés nagy erőket mozgósít. 

Ennek ékes példája a 26 esztendő Nagy Martin megszerzése. A védekező középpályás neve nem sokat mondhat a magyar foci szerelmeseinek, a szlovák élvonal követői azonban tudják, hogy kiről van szó.

Érdekes fegyvertény, hogy az MFK Ruzomberok immáron ex-labdarúgója a szlovák élvonal és az Európa-liga szereplés helyett választotta a magyar másodosztályt úgy, hogy mindeközben más kérői is akadtak, például a szintén a szlovák élvonalban szereplő Spartak Trnava.

Ráadásul Nagy alapembere volt a bronzérmet szerző Ruzomboreknak. Ezt jól jelzi a 29 meccsen összeszedett 2442 játékperc, illetve az a 167 fellépés, melyet öt szezon alatt produkált a klub színeiben.

-el-indulo-csapatbol-erositettunk_2017-06-21