Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Balajcza aláírt

A bajnokság végén már tudni lehetett, hogy Balajcza Szabolcs elhagyja az Újpest focicsapatát. Korábban már szinte biztosnak tűnt, hogy a Győri ETO kapuját fogja védeni, de végül nem lett belőle semmi. Az egykor a Kaposvárban az NB I-ben bemutatkozó hálóőr most visszatér Somogyba, igaz másik csapathoz, hiszen a Siófokhoz írt alá két évre.

szabiBalajcza új csapatának a mezével. (bfc-siofok.hu)

Siófok az elmúlt két évben kiváló kapcsolatot ápolt a Vasassal, hiszen tulajdonosai a Kubala Akadémiánál is érdekeltek, így rendre kapnak kölcsön a piros-kékektől pár focistát. Rendre náluk szerepelt a legtöbb ifjú labdarúgó, ezért kapva kapnak az alkalmon, ha találnak rutinos játékosokat. Az előző évben Czvitkovics Péterrel erősítették meg a középpályájukat, most pedig a kapuba szerződtettek rutint, hiszen Balajcza Szabolcs állhat majd a gólvonalon.

„Nagyon örülök a BFC Siófok megkeresésének, Fehér Csabával régóta kapcsolatban állunk. Nagyon szerettek volna leigazolni a klubhoz, és nagyon örülök, hogy egy olyan csapathoz igazoltam, ahol megfelelő arányban vannak fiatalok és idősebb játékosok. Bízom benne, hogy komoly célok érdekében fogunk küzdeni!” – mondta Balajcza Szabolcs a csapat hivatalos weboldalának.

A következő napokban újabb játékosok érkezhetnek, egyes hírek szerint a Videotonnal is szorosabbá szeretnék fűzni a kapcsolatot, így Székesfehérvárról is kerülhet pár ifjú focista a Balaton-fővárosába.

Endrődi Dávid