Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két új igazolás Felcsúton

Egyre nehezebben esik leírni azt, hogy Akadémia a felcsúti focicsapattal kapcsolatban. Pénteken már a hetedik és nyolcadik érkezőt is elkönyvelhetjük az NB I-es újoncnál, akik a mai napon a Gyirmóttal kieső Madarász Márkkal és a Nyíregyházán játszó Szécsi Márkkal kötöttek kontraktust.

Szécsi_Márk-1

Szécsi aláírta szerződését (Foto: pfla.hu)

Kezdjük utóbbival. Szécsi egykor utánpótlás válogatott is volt, posztja eredetileg csatár… A szakemberek szerint tehetséges, igaz eddig keveset mutatott meg belőle. A Debrecenben mutatkozott be az NB I-ben, de onnan előbb Kecskemétre, majd Nyíregyházára került kölcsönbe. A Spari NB I-es léte első félévében volt Szabolcsban, majd fél év után visszaadták a Lokinak. Egy év sem telt el, mikor az akkor NB III-ban szereplő Nyíregyháza megvásárolta a játékjogát. Így részese lehetett a harmadosztályt megnyerő csapatnak. Az előző évben az NB II-ben is rendre szerephez jutott. Csatár létére az élvonalban 42 meccsen, nem több, mint 1 gólt szerzett. Az utóbbi időben többször szélen játszatták, így elképzelhető, hogy Pintér Attila is ott számol vele. Így elképzelhető, hogy a mai pletykák, hogy Radó András érkezne, ezzel az igazolással megcáfolva lettek. Igaz még az ő szerződtetését se vessük el, de az is lehet, hogy végre találnak valakit a saját akadémiájukon is akire számít az edző.

Madarasz_Mark-1

Madarász aláírta szerződését (Foto: pfla.hu)

Szintén új szerzemény Madarász Márk, aki az előző évben Gyirmóton mutatkozott be az NB I-ben. 27 meccsen 1 gólt szerzett a középpályás, az utánpótlás válogatottban is lehetőséget kapott korábban. Madarászt télen már majdnem leigazolta a Vasas, de akkor maradt a kiesésre ítélt csapatnál, s végül talán jó döntés volt, hiszen így több játéklehetőséget kapott a Gyirmótnál, mint a piros-kékeknél. A focistát a napokban kereste meg a Puskás Akadémia, s végül elfogadta ajánlatukat.

Endrődi Dávid